Ştefan Bănică a vorbit în exclusivitate în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, despre relaţia cu fosta soţie, dar şi despre actuala lui iubită, Lavinia Pîrva.

"Parca se cunoasteau, ochi in ochi se priveau", aşa sună unul dintre versurile pe care le cântă Stefan Bănică în concerte, cuvinte care i se potrivesc de minune fostului soţ al Andreei Marin, care actualmente are o relaţie cu Lavinia Pîrva, relaţie în care se simte fericit şi împlinit.

"Sunt un om liber . Am dreptul sa traiesc asa cum cred eu de cuviinta, si asta si fac. Cum spun la fiecare concert. Oameni buni, traiesc liber in mintea mea si sufletul meu.

Eu nu apar la tv sa vorbesc despre viata mea privata, nu e un secret, dar in momentul in care se intampla chestii neplacute si placute, cand vorbesc atatia oameni in numele meu, atunci sunt obligat sa le clarific.

Faptul ca se speculeaza ca eu am o relatie cu Lavinia din 2011 este copilarie. La fel cum este sa crezi ca Lavinia este cea care ne-a despartit, asa cum e copilareste sa gândeşti că Andreea m-a despartit de mama copilului meu.

Cu alte cuvinte, putea sa ne descopere cu cateva zile inainte, ca am mai iesit, dar am fost discreti. Viata merge mai departe. Sunt oameni care nu vor sa vorbeasca despre viata lor privata si oameni care spun ca nu vor, dar o fac de fiecare data cand au ocazia.

Eu nu zic cat de uimit am fost de relatia actuala a fostei mele sotii. Nu am sa comentez asta pentru copilul nostru si pentru ce a fost frumos intre noi. Într-o relatie sa stii ca nu a fost un singur vinovat. Procentajul vinei nu mai conteaza la final. Nu am comentat despre partenerul ei turc si nu ma intereseaza partenerul ei turc numai atunci cand are legatura cu fata mea.

Divergentele dintre parintii divortati se rezolva acasa. Cand a vrut sa plece Andreea in Turcia, am tinut sa am niste lamuriri normale, firesc, mai ales ca pozitia ei era : ba era, ba nu era cu el. Am cerut niste explicatii. In momentul care mi le-a dat nu a fost nicio problema. Nu se pune problema cu copilul nostru de a nu pleca. Cand am stiut despre ce e vorba nu s-a pus în discuţie ca Violeta să nu plece.

Nu mi se pare corect sa facem referiri la moralitatea sau la calitatile partenerului nostru de viata. Nu mi se pare corect , in primul rand pentru copilul nostru.

Doi la mana, referitor la copii, copiii sunt prioritatea mea, indiferent ce se intampla in viata mea particulara. Faptul ca nu vorbesc despre asta si nu pun poze cu ei pe FB nu inseamna ca nu sunt langa ei in momentele importante. Sa stii ca m-au surprins aceste afirmatii, mai ales din partea Andreei, care este un om inteligent, impreuna cu care am construit multe in 7 ani.

Fetita mea a fost de ziua a fost acasa la mine impreuna cu fratele ei. Dupa care au plecat intr-un mall unde si-a sarbatorit ziua. Asta a fost doriţa mamei ei. Nu am fost acolo dintr-un motiv pe care i l-am spus fiicei mele. Violeta vine la mine permanent. Nu strig sa spun : copilul meu e acasa la mine.

Dupa cum ai observat, ieri am fost urmarit toata ziua buna ziua, oriunde as fi plecat, de fotografi. Am ales sa nu ma duc la sedinta cu parintii pentru a transforma totul intr-un circ. Nu-mi place sa-mi expun copiii. E alegerea mea si fac lucrul asta.

Sunt o persoana publica, Violeta trebuie sa stie ca o iubim amandoi si asta e cel mai important lucru. Ca mama nu se va schimba niciodata si ca tata nu se va schimba niciodata.

Am sa mai spun ceva. S-a insinuat ca nu am dat in judecata o anumita publicatie. Faptul ca am iesit la Gadea in emisiune a fost pentru a-mi apăra familia. Si acea tampenie, cu Adriana Niculae, ca eu eram tatăl copilului ei, dar s-a dovedit ca nu s-a intamplat asa. Ce să mai zic?


Eu apreciez, de pildă, oameni care au divortat, care nu au facut declaraţii. In cazul meu, cainii latra, caravana trece. Vad ca sunt specialisti care vorbesc despre viata mea. Unii dintre ei depasesc atributiile astea. Uită să-şi trăiască viaţa.

Cu Lavinia am mai iesit noaptea prin parc. Relatia mea cu ea a inceput la luni bune de la divort. Si cu asta basta.", a spus Stefan Banica Jr. în emisiunea La Măruţă, de la Pro TV.

Integral pe CancanComentarii

Pista de Banat Fanica draga, asta aduce a Andreea. Deci iti doresc 7 ani fericiti

14 septembrie 2013 8:11

Dan halucinant, uluitor, supra extraordinar, increfuckingdibil!

14 septembrie 2013 0:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.