Singurul jucător de naţionalitate română rămas în pregătire centralizată la lotul Under 16 a fost bătut şi umilit la Miercurea Ciuc chiar de 1 Decembrie.

Un incident petrecut pe 1 Decembrie la Miercurea Ciuc poate duce la desfiinţarea unui întreg lot naţional! La iniţiativa lui Octavian Morariu, COSR investighează un scandal cu tentă şovină, petrecut la selecţionata Under 16 a României. Victimă, Cosmin Marinescu (15 ani), sportiv legitimat la Steaua.
Realitatea este şocantă: în pregătire centralizată cu naţionala de hochei Under 16 a României, reunită la Miercurea Ciuc în vederea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013, găzduit de ţara noastră, a rămas un singur jucător de naţionalitate română. Şi acesta a părăsit însă temporar lotul, după ce a fost jignit şi lovit de colegii săi de naţionalitate maghiară. "Sunt patru români în lot, dar trei au plecat de la Ciuc, preferând să se pregătească la club din motive lesne de înţeles. Aceştia participă doar la turnee", spun surse din hochei.

Incidentul a avut loc în vestiar, după antrenamentul de seară. "Unul dintre băieţi, Antal Alfred, m-a înjurat în maghiară, iar eu l-am rugat să spună ce are de spus în română, că tot e ziua României şi că ei sunt tot români. Atunci mai mulţi au început să strige că ei nu sunt români şi au spus cuvinte urâte la adresa României. Mai apoi, la duş, au stins lumina şi m-au lovit din toate părţile cu prosoapele ude", scrie în memoriul trimis de sportiv prin intermediul tatălui său, Petruţ Marinescu. Pe 2 decembrie, jucătorul a părăsit lotul, iar tatăl său a anunţat imediat federaţia printr-o scrisoare.
Integral pe ProSportComentarii

Gingis Han Bai Attila, tu ori nu intelegi pe deplin sensul cuvintelor in limba romana, ori nu te duce mintea. Roaga pe cineva sa-ti citeasca si sa-ti explice (mai ales acolo unde am vorbit de smerenie). In ceea ce priveste bezna, ea nu se afla decat in capul tau. Dupa cate vad, Ungaria actuala - cu un premier "european" -da pe din afara cu valorile europene pe care le-a asimilat. La fel de europene sunt si partidele si organizatiile voastre politice si "culturale". La voi tupeul este greu de egalat. Apoi, te rog sa-mi zici care sunt valorile alea universale pe care le aveti voi, iar la romani lipsesc cu desavarsire! In sfarsit, ia orice carte de istorie si o sa aflii ca Ungaria a fost pasalac, nu tarile romane!

15 decembrie 2011 21:30

un roman Nu am nimic impotriva ungurilor, tiganilor (chiar sunt tigani, nu rrrrromi), sau a altor natii pripasite la noi in tara, dar mi se pare corect sa respecti integritanea nationala sau legile tarii respective, eu de ex daca ma duc in Ungaria sau bulgaria, nu ma apuc, pe criterii istorice sau altfel de criterii, sa ravnesc la nu stiu ce bucata din tara respectiva. Asta e o prostie, oricum, daca UE va supravietui, in urmatorii 10-20 de ani, nationalismul va disparea, vom fii pur si simplu parte integrata din UE, ca si Ungaria, Bulgaria, etc etc, asa ca vorbele astea sffforaitoare ale maghiarilor sunt fix in pix.

15 decembrie 2011 10:18

Attila Mai Gingis Hane, atatea prostii, cate ai scris tu, cu greu se mai poate plusa... Vai de capul tau: adica de aceea ati ramas voi in bezna necunoscutului, ca ati dat dovada de smerenie.... Din cauza asta nu v-au cunoscut valorile universale nici pana azi lumea mare... Vai, saracutule. Mai alea la capitolul istorie: ca voi ati fost supusii turcilor, iar maghiarii robii.... Cu mnetalitatea asta ati reusit sa claditi cele mai originale forme de societate si civilizatie. Pur romanesc..... Na, BRAVOOOOOOO! Dar sa nu va plangeti, ca nu va regasiti in valorile Europei.

15 decembrie 2011 10:09

Gingis Han V-au cucerit turcii si v-au facut pasalac. Noi eram supusi ai Portii, voi robi! Si fiindca erati robi, dupa ce v-au cucerit austriecii, acestia va luau femeile de sub nas si nu ziceati nimic! Poate va placea, sau, poate, asa incercati sa va pastrati drepturile fata de taranii romani! Singura voastra consolare era sa luati pielea pe bietii tarani romani! Daca era unul mai instarit, il strangeati cu usa pana isi abjura credinta stramosasca si obarsia. Daca refuza, il aduceati la sapa de lemn! Asa v-ati inmultit! Calea naturala nu va era prea cunoscuta! Poate din cauza asta au profitat austriecii de femeile voastre ... Problema voastra nu e alta decat faptul ca traiti in trecut! Visati un stat care nu va mai fi! Stii de ce? Fiindca in Ardeal romanii nu mai sunt iobagi, fiindca romanii sunt de 2 ori mai multi decat ungurii, fiindca nu se mai gaseste nici un drogat care sa va faca un stat „mare” prin subjugarea altor natiuni si fiindca acu nu mai puteti strange cu usa pe nimeni! Totusi, este dreptul vostru sa visati! Eu va urez „ noapte buna!”

14 decembrie 2011 23:28

Gingis Han Iti amintesc ca la Putna, in sec. XV si XVI a fost cea mai importanta Scoala de muzica psaltica din tot Rasaritul Ortodox! Veneau invatacei chiar de la Kiev si Constantinopol. Nu uita ca un Petru Movila a fost cel mai mare carturar ortodox al vremii sale. Sa-ti vorbest de Dimitrie Cantemir? Nu am timp, dar te asigur ca voi nu aveti un carturar de talia lui! Acesti carturari au inceput sa invete carte in acele scoli manastiresti pe care tu le dispretuiesti! Dimitrie Cantemir chiar de la calugarii din modesta manastire a familiei de la Silisteni! Si ca sa nu va mai umfli in pene, nu uita ca secuii au invatat sa scrie de la romani (o recunoaste chiar unul de-al vostru), iar cel care v-a ridicat din bezna inculturii a fost tot un fiu de roman: Matias Corvin. Dar degeaba s-a straduit saracul, ca tot inapoiati ati ramas.

14 decembrie 2011 23:27

Gingis Han Revenind, te asigur, ca nici profesorii de la noi, chiar daca nu erau scoliti in Apus, nu erau cu nimic mai prejos decat cei „europeni”. Ia si te uita putin la picturile bisericilor din Bucovina si ai sa vezi ca stiau mai multa teologie si filosofie decat multi scoliti la universitatile apusene. Multi dintre ei au ramas anonimi, fiindca invatatura ortodoxa impune la smerenie si munca fizica! In plus, pe pamanturile noastre au fost atatea jafuri, ca te miri ca mai sunt locuite! Unde sa-si pastreze bietii oameni cartile, cand adeseori abia reuseau sa scape de robie? Invatamantul de la noi era ancorat in traditia lumii ortodoxe, care isi avea filiera direct de la Constantinopol. Apusenii au descoperit adevarata cultura tot de la Constantinopol, insa nu direct, ci prin filera araba. Noi am mostenit-o direct. Si te rog sa nu mai zici nimic de popii nostrii, fiindca vad nu sti mai nimic despre ei! Bine, nu zic ca tot clerul era toba de carte! Nici nu se putea, caci (spre deosebire de popii vostrii) ai nostrii respectau canoanele si munceau pamantul asemeni taranilor ca sa-si castige painea. Clerul vostru, indiferent de rang, ii exploata pe sateni si o tinea in petreceri cu bautura si femei! In pauze isi permiteau sa mai citeasca cate ceva! Revenind, te asigur ca elita clerului ortodox de la noi era formata din carturari adevarati, cu nimic mai prejos celor pe care tu ii slavesti.

14 decembrie 2011 23:26

Gingis Han Uite, mai Attila, Putna, Moldovita, Neamţ, Humor (in Moldova), Bistrita, Tismana sau Ramnic (in Tara Romaneasca). Nu inteleg de ce imi ceri neaparat ca in aceste scoli sa fi predat profesorii scoliti in universitati. Ori esti prost de-a binelea, ori esti rau intentionat. Nici una dintre variantele de mai sus nu are vreo scuza! La scolile facute de ea, Lórántffi Zsuzsanna a adus un „corp profesoral cu pregatire adecvata (in universitati din strainatate)?”. Ma mir ca nu mi-ai cerut programa de invatamant aprobata de un minister de resort si o lista a ministrilor invatamantului! In Ungaria aveati asa ceva? Ii pregatea marele vizir si apoi ii investea sultanul cumva? Vad ca folosesti multe unitati de masura, numai ocaua cea dreapta nu. Asta poate fiindca voi nu ati avut un Cuza! Cand domnea Cuza, voi erati slugile austriecilor! Daca ai avea putina minte, ai stii ca nu se putea aduce un „corp profesoral cu pregatire adecvata (in universitati din Apus)”, fiindca societatea romaneasca era una profund ortodoxa si nu erau acceptati profesori catolici sau reformati. Veneau, in schimb, profesori la fel de buni de la Constantinopol (odata cu domnii) si Kiev. Citeste si ai sa aflii ce pericol i-a pandit pe profesorii „universitari” adusi de Despot voda la Cotnari. Dupa moartea protectorului lor au fugit mancand pamantul ca sa nu fie linsati! Dar, pesemne, nu cunosti deloc specificul societatilor de la cumpana medievalitatii si modernitatii. La Scoala nu ti-au spus nimic despre asta, iar de citit vad ca citesti numai cartile „care-i fac pe naivi sa viseze”. Este dreptul tau, dar te sfatuiesc sa largesti putin paleta si vei avea numai de castigat!

14 decembrie 2011 23:25

Attila Bine zici Strabunule: le-a fost "retrocedat". Adica a fost a lor, mai tarziu cineva le-a luat abuziv, si acum in conditiile in care ne afisam ca si popor european, a trebuit sa le fie date inapoi proprietatile. NU AU LUAT PAMANTUL SUI CONACUL ALTUIA. eRA PAMANTUL LOR SI EI AU CONSTRUIT CLADIREA. Voi puteti lua inapoi ceea ce a fost al vostru. Si cu asta, basta....

14 decembrie 2011 23:21

strabunul fratilor romani. In tacere prin complicitatea politicienilor actuali intreg centrul Clujului a fost preluat de unguri. Uitati-va pe harta clujului, la denumirile de strazi din centrul Clujului. Nu luati in ras situatia deoarece pentru a stapani un stat trebuie doar sa-i cumperi conducatorii. Mergeti in satul Corneni din zona Clujului sa vedeti ce conac, padure si pamant in hectare, le-a fost retrocedat cetatenilor din Ungaria, care au numit administrator si nici macar nu-i mai lasa pe romani sa treaca dealul prin padure. Romani in tara romaneasca. am ajuns sa ne conduca minoritatile, ungurii si tigani. ne conduce o minoritate de 6 %. Unde sunt romanii ?

14 decembrie 2011 21:15

Popescu Oferiti-le avantaje sa plece toti in Ungaria . Bine le facea Ceausescu . La terminarea facultatii ii repartiza in Moldova ,Oltenia. Felicitari Basescu,daca Romania va disparea ca stat unitar si independent ,dupa terminarea mandatului ,mai bine ai imigra .

14 decembrie 2011 19:23

Dante Bai Atila ... sa-ti iei bosgorii si sa te cari acolo de unde ati venit voi in Europa , nu apartineti acestui continent si nici nu va meritati locul . Ati dezbinat in stanga si-n dreapta asta ati facut ... si mai ai tupeul sa sustii ca cunosti istorie ... ia-l pe mascariciul ala de Tokes leagate cu el de gat si te poti arunca in mare . Nu e vb de fobie bai om fara tara , e vb de faptul ca pe teritoriul Romaniei trebuie sa se vorbeasca limba romana in institutiile publice si de invatamant . Te-ai gandit ca tampenia lui Tokes e doar politica ? ca nu va face nimic bun in zona ? ca va izoleaza efectiv ? nu va da sansa sa alegeti ? Multi copii care nu cunosc limba romana se simt izolati ( este expresia parintilor care sunt de etnie maghiara ) nu poate sa se inscrie la alt liceu cu profilul care sa-i ofere un viitor , o sansa ... este obligat sa stea in zona , izolat de restul tarii , cu slabe cunostiinte de limba romana , ca asa a dorit un asa-zis pastor cu creierul atrofiat ce dorea un os de ros cat mai mare . Mama mama ce ja-vre sunteti ... bai Atila ... apoi sa stii tu ca si romanii si ungurii ba chiar si americanii ... sunt la fel mai cand e vorba de un os de ros ... mama ei de clasa politica de 2 bani , de kk ... calca pe cadavre ptr un ciolan .

14 decembrie 2011 18:45

wax cred ca e mai mult... e rroman. "vesnica pomenire" cu mass-media si cu rromanii, instiga si urla cat ii tin gura numai prostii.

14 decembrie 2011 18:22

Attila Nici o problema Ginghis Han.... Te rog sa-mi dai denumirile localitatilor unde zici ca au existat scoli in vremea respectiva. Sa stii ca scoala - ca institutie - inseamna plan de invatamant aliniat la standardele Europei din vremea respectiva, corp profesoral cu pregatire adecvata (in universitati din strainatate) si continuitate pe baza anului scolar. Sa nu vii cu exemple de manastiri, unde nici popii nu prea le aveau cu scrisul si cu cititul, ci doar cu fredonarea textelor si cantecelor liturgice. Astept cu nerabdare lista ta. Iti promit, ca o sa stau treaz toata noaptea - daca va fi necesar - si-l voi citi pana la capat.

14 decembrie 2011 17:37

oana asa ceva nu se poate sa treaca nepedepsit! sper sa se faca ceva pana nu e prea tarziu....adica daca se ajunge la asa ceva e deja grav, noi suntem romani , asta e tara noastra si gata! sa vorbeasca romaneste ungurii sau sa se duca de unde au venit! faza cu bataia, ce sa le faci, sunt incurajati sa se poarte asa cu romanii...practic suntem izgoniti din tara noastra si nimeni nu face nimik!!!!ar trebui neaparat sa se ia masuri sa nu se mai intample asemenea abuzuri romanilor!

14 decembrie 2011 16:17

Gingis Han Bai, Attila, ai cam lipsit la Istoria Romanilor, invatand-o doar pe cea a Ungariei. Asta nu te face mai destept, dimpotriva ... Vad ca tii mortis sa ne dai lectii de istorie, dar minti frumos prin omisiune si distorsiune. Daca o sa apelezi si la statistica, ai mari sanse sa devii un minciunos desavarsit! Pentru a fi politician ai calificarea necesara! Este adevarat ca Lórántffi Zsuzsanna a infiintat scoli romanesti in a doua jumatate a sec. XVII, dar nu fiindca-i iubea pe romani, ci numai fiindca dorea sa-i treaca la Biserica Reformata. Dorinta de capatai a nobilimii maghiare din Transilvania a fost maghiarizarea romanilor si cresterea numarului de credinciosi catolici, iar mai apoi reformati. Si ca sa nu mori prost, in Moldova si in Tara Romaneasca se invata cititul si scrisul romaneste cu un secol mai devreme fata de scolile facute de Lórántffi Zsuzsanna. Ma mir ca ai luat bacul! A, inteleg, traiesti in Romania si ai dat mita ... Norocul tau, ca altfel nu stateai in fata calculatorului scriind ineptii!

14 decembrie 2011 15:58

bulache erata, ".... umblati-le la gena....

14 decembrie 2011 15:43

bulache Pai,luati exemplul, parlamentari romani, si luati-i la bataie pe parlamentarii maghiari, tot cu prosoapele ude si tot la baie! Poate ca asa s-or invata minte sa si-i tina pe idiotii de copii in frau si sa nu mai toarne gogosi ca ei respecta democratia si statul roman. E-o golaneala ce se-ntampla in tara asta cu acesti maghiari.... se fac ca respecta tara si poporul roman si, de fapt, cand le cade bine, devin ca acum 1000 de ani, niste salbatici! Mai e o solutie, umblatine la gena salbaticiei, la genea cotropirii, poate se mai domesticesc!

14 decembrie 2011 15:41

unicul bine va frac bozgorii,legume imputite ce sunteti!!!stati si va uitati ca niste dobitoace cum Chiorul imputit de Basescu si sluga lui nespalata si burduhanoasa de Baconski vinde Ardealul si suveranitatea Romaniei UDMR-ului si nu faceti nimic,animalelor!!ati ajuns sa iesiti din casa doar la pupat moaste si sarmale gratuite!!!Romania merita sa piara,daca e locuita de asa niste misei nevolnici care se lasa umiliti chiar la ei acasa!!!

14 decembrie 2011 15:11

Attila Iar titlul articolului este tendentios din cauza ca in orice zi al anului - chiar si de 1 Decembrie - milioane de romani sunt umiliti. Dar nu de unguri, ci de romanii vostri, incepand cu Ceausescu, Iliescu... iar acum Basescu... toti cu nume de -escu...... Nici unul intre ei de origine maghiara.

14 decembrie 2011 14:40

Attila Horia, cred ca si pe tine te-au fentat falsii istorici. Chiar din sec. XVII (anii 1650) sotia principelui Rakóczi György - d-na Lórántffi Zsuzsanna - a fondat scoli cu predare in limba romana (Fagaras, Deva, Hateg, Sebes etc.) ca sa invete si copilul taranului roman. Asta intr-o epoca istorica, cand in afara arcului carpatin nici nu existau scoli in limba romana. Nu va mai luati dupa aceeia, care au falsificat si falsifica in continuare istoria. Iar daca vorbitul - adica folosirea limbii materne - e dupa ideea cine unde s-a nascut, atunci hai sa-ti povestesc ca bunicul sau strabunicul tau si al meu poate s-a nascut in Ungaria. (Daca esti ardelean). Fara sa se mute vreunul, si-au schimbat cetatenia. Pa baza acestei idei si tu ar trebui sa vorbesti limba maghiara, ca esti urmas al unui cetatean maghiar.

14 decembrie 2011 14:38

cosma racoare Am fost mai demult intro iarna cu lotul de box , intr-un cantonament la Tusnad !! Ne antrenam pe un teren de handbal si eram cam 15 sportivi cu antrenor cu tot . Dintr-o data au aparut in tribune vreo 30 de unguri care mai de care mai galagiosi . Nu stiu ce strigau dar stiu ca erau foarte porniti pe noi.De ce nu stiu. Tot se faceau spre noi aratandu-ne ca sunt dispusi de o bataie ! Nu i-am bagat in seama la inceput si ne-am continuat antrenamentul ,dar cand au devenit mai obraznici ne-am dus spre ei sa ne batem parte in parte , care era problema !!!! Au fugit care incotro si de atunci pe tot parcursul cantonamentului nu i-am mai vazut !!! Dar unguroaicele tare faine erau !!!! De pus pe rana !!! Mai ales Edith !!!Nu cred ca toti ungurii sunt rai , dar prin UDMR si panarama de Tokes unii au devenit cam "zburdalnici" . Incep sa viseze la cai veri pe pereti !!!!

14 decembrie 2011 14:00

Ba Attila Ba Attila,asta e autentica:un coleg de servici maghiar lucra odata in ungaria,unde spera el ca se pricopseste...Intr-o zi,in budapesta, cauta o strada si s-a adresat in ungureste unui trecator ,un mosulica,sa-l intrebe unde e strada respectiva,iar mosulica i-a raspuns:tinere eu iti arat unde e gara rackotzy sa te duci acasa in Romania... Ce dovada mai buna decat asta vreti,ungurii adevarati nu va iubesc,in cel mai bun caz va cred niste taranoi neevoluati,si nu va baga in seama.Se folosesc de voi doar in scopuri politice.Si asa va cred spurcati,fiindca mai demult ati cutezat sa-l urmati pe Mihai Viteazu.Punct.

14 decembrie 2011 13:44

andy astia se vad unguri precum aia din ungaria,dar sunt nascuti de generatii in ROMANIA. aia de care vorbesti ca au acte prin spania germania etc ,sunt nascuti tot in Rromania

14 decembrie 2011 13:21

dan dragii mei un lucru doar aici nu e vina doar a ungurilor ci si a statului nostru dar si a politicienilor care reprezinta aceasta tara. acum un lucru simplu nu cred ca o sa ghiciti cu cine voi vota la următoarele alegeri....cu cine simplu... cu cel mai ultra extremist partid care se va inscri pe listele de alegeri... mi-e rusine, mi-e teama insa nu am alternativa.... comunistii da la psd, chiorii si analfabetii de la pdl, inexistentii taranisti sau cum naiba se mai numesc acum, schizoidul de prm..... nu am alternativa iar tara e in haos asa ca.......fuck votez cu extremistii

14 decembrie 2011 12:56

Horia De acord cu tine Atilla. Cu o singura diferenta. Ungurii, inclusiv tu, sunteti in Romania, cetateni romani. Ar trebui sa vorbiti si sa injurati in romana. Atunci cand Transilvania era a voastra, strabunicii mei nu puteau merge la scoala daca nu stiau ungureste. Chestia asta ca voi nu sunteti romani e ok, dar atunci mergeti in Hungaria. Sa vedem cum va primesc fratii vostri mai mari. Ca din cate am inteles voi, astia de aici, sunteti priviti ca niste tigani.

14 decembrie 2011 12:39

Attila Bai, Paisie si Ipse..... aveti o gramada de frati ai vostri, care ,ucreaza in Italia, Spania, Franta, etc. Pe ei de ce nu-i considerati spanioli, italieni si francezi, pe motivul ca traiesc in alta tara, si au acte eliberate de tara respectiva? Iar, daca toti locuitorii acestei tari sunt romani, pe romi de ce nu le acceptati ca si frati de ai vostri? Va e rusine de ei? ..... Pai, cam tot asa le e rusine si ungurilor de romani, ca voi. Cu restul se impaca bine de secole.....

14 decembrie 2011 12:27

ion no si daca-l injura ce mare lucru era ? ce trebuia sa sara si el asa ? c a c a t u l cand nu-l scormonesti se usuca si nu mai pute , asa si cu nationalistii .

14 decembrie 2011 11:52

Ipse. Rusine,asa isi cresc copii in ura fata de tara in care traiesc ,nu cred ca-i tine nimeni cu forta.Auzi joaca in lotul Romaniei.Sa-l bata ca lasii pe intuneric si cata ura cu prosoape ude,astia sunt bozgorii ,de aia nu sunt doriti nici macar in Hungaria.Auzi unul sa nu aiba sentimente omenesti si sa intervina,animale astea sunt .Felicitari Dl Pres ca va asociati si incurajati astfel de fapte sunteti intamplator presul Romaniei nu al Mongoliei ,sunt curios cat sunteti dispus sa admiteti pentru ca un grup mare de javre sa se linga pe maini de miere .Sussesuri.

14 decembrie 2011 11:45

Ba Attila Nimeni nu-i face pe concetatenii nostri de dincolo de Carpati nici bulgari, nici turci.... Du-te nu mai departe decat in Grecia si spune tu daca esti cetatean grec ca tu nu esti grec si sa mai sari si la bataie ,in secunda doi esti un om mort.Asa si in Franta sau USA ati fi beliti.Numai Romania e mama buna si proasta ptr.toate naparcile.De ce dracu nu mergeti sa intariti echipa de hochei a hungariei daca va credeti asa buni patrioti.Patria va cheama,duuuuuuuceti-va ,dar voi nu, ca aici va place sa va dati in stamba.Las'ca va punem noi cu botu pe labe!,indivizi fara tara "BOZGORI"

14 decembrie 2011 11:35

paisie TOTI locuitorii acestei tari,care poseda certificat de nastere romanesc sau B.I.romanesc sunt cetateni romani,cu drepturile si obligatiile aferente. Cei care sunt huligani trebuie deferiti justitiei iar federatia poate cere sanctionarea lor si pe linie sportva,pana la excludre !

14 decembrie 2011 11:21

Attila Fobia tipica romaneasca: daca cineva ti se adreseaza in alta limba, decat cea romana, imediat te crezi injurat... Dar sa tii mortis, ca maghiarii din Ciuc ar fi romani, chiar ca e o jignire... Nimeni nu-i face pe concetatenii nostri de dincolo de Carpati nici bulgari, nici turci.... Cu toate astea e un incident regretabil, dar si un semnal, ca deja si tineretul e infectat cu virusul nationalismului in ambele tabere.

14 decembrie 2011 10:40

Zem Brevis Cei care l-au atacat pe sportiv nu sunt unguri, sunt nişte animale ce trebuiesc puse în cuşcă. Am prieteni unguri care de multe ori s-au dovedit a fi mai omenoşi decât conaţionali de ai mei. Cred că acolo unde se întâmplă astfel de evenimente sunt nişte cuiburi de vipere şi nici de cum oameni de naţionalitate maghiară care sunt oameni de foarte multă omenie.

14 decembrie 2011 9:44

Ciklopul Tampenii... nu cred ca l-a injurat si, daca l-a injurat, a facut-o, asa, din senin? Iar ideea ca maghiarii sunt romani, e de-a dreptul idioata!

14 decembrie 2011 9:34

Marian Trebuie sa se sesizeze Parlamentul si sa se faca o ancheta mai ampla. UDMR sa ia atitudine daca se vrea a fi un partid si nu o adunatura etnica. Pentru ca se va discuta noua Constitutie sa se desfiinteze partidele pe etnii, altfel va exista permanent sursa de conflict si atentie in 10 ani tiganii vor fi mai tari ca ungurii in politica. Tarile civilizate nu admit partide politice pe etnii.

14 decembrie 2011 9:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.