Noul transfer al lui Espanyol Barcelona, Gabriel Torje, 23 de ani, n-a uitat de echipa care l-a propulsat pentru un transfer afară, Dinamo, pe care o susţine în continuare. Mijlocaşul dreapta nu crede însă că forma excelentă a Stelei poate fi stopată prea curînd, în lipsa unor investiţii importante.

"Cred în Dinamo, va reveni pînă la urmă. Era o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, cu foarte multe datorii. Ionuţ Negoiţă a schimbat asta. Era principalul lucru de care Dinamo avea nevoie, de un punct zero. Acest proiect va da roade probabil pe termen mai lung. Acum e greu ca cineva din România să concureze cu Steaua.

Steaua a adunat tot ce era mai bun din ţară, pe bani mulţi şi pe contracte foarte bune, e normal să facă performanţă. Cît timp nu va investi cineva la fel şi se va baza mai mult pe jucători liberi de contract veniţi pe 20-50 de mii, va fi greu să ia titlul", a declarat Torje la Dolcesport.

Torje a debutat la Espanyol în victoria cu Athletic Bilbao, 3-2, de etapa trecută, jucînd ceva mai mult de un sfert de oră, în locul lui Simao.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.