În noaptea de vineri spre sâmbătă, temperaturile au scăzut sub 0 grade Celsius în majoritatea zonelor ţării, iar sâmbătă la ora 08:00 se situau încă sub acest prag, transmite Mediafax ce a preluat informatiile de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

La ora 08:00 s-au înregistrat 0 grade la Arad, minus 5 la Braşov, 5 grade la Iaşi, minus 6 la Miercurea Ciuc şi Predeal, minus 3 la Sibiu, 4 la Suceava, 0 grade la Timişoara şi minus 12 grade la Vârful Omu.

La Bucureşti s-au înregistrat 0 grade la staţia Filaret şi minus 3 grade la Băneasa.Meteorologii informează că în cursul zilei de sâmbătă vremea se va menţine rece, iar temperaturile vor ajunge la valori maxime de 12 grade în Transilvania, 13 în Moldova, 14 în Oltenia, 16 în Banat, 13 în Maramureş, 12 în Dobrogea şi 13 în Muntenia.

La Bucureşti vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă 1...2 grade mai scăzută în zona preorăşenească unde se va produce brumă. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare conform căreia temperatura va fi deosebit de scăzută în perioada 2-5 octombrie, aceasta urmând să crească de luni, până la 20 de grade.

Începând cu ziua de luni, temperatura se va menţine caldă pentru cel puţin 10 zile, a anunţat la Guvern conducerea ANM.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.