Primarul din Sibiu, Klaus Iohannis, afirmă că incidentul de la Grădina Zoologică din oraş, unde un tigru a scăpat din cuşcă, fiind ulterior ucis, este rezultatul "unor neglijenţe în serviciu şi deficienţe de management", el apreciind că "este posibil, chiar probabil", ca directorul Zoo să fie demis.


Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că incidentul de marţi, când o tigroaică a scăpat din cuşca ei de la Grădina Zoologică, din cauza neglijenţei unui angajat, este unul "trist".

"Concluziile anchetei vor ocupa mai multe pagini, dar nu schimbă faptele. Ce s-a întâmplat se datorează unor neglijenţe în serviciu şi deficienţe de management", a declarat Iohannis.
Integral pe MediafaxComentarii

ilarie tot consiliul de adiminstratie ar trb bagat in puscarie iar pe acel mare erou de asa zis vanator, o lepra ordinara va rog sa i dati numele ca vom avea grija de el sa muste tarana urgent ce fare isprava sa impusti un animal speriat care nu mersese niciodata mai mult de cei 30 de mp ai custii ei - SARMANA si cand ne gandim ca suntem 7 milarde de bestiii cu chip asa zis de oameni si nici macar 800 de tigri siberieni...JEG ABJECTIE

16 decembrie 2011 15:30

Adi De ce tot mereu se gasesc deficientele acestea doar dupa` cineva este ucis ??? Si de ce nu l-a demis pe director inainte sa` scape tigrul din cusca` ? Si daca` managerii sant de vina` pentru incidentul acela, de ce nu i-au impuscat pe ei , nu pe tigrul acela nevinovat , care nu a facut altceva decat sa` isi urmeze instinctele , si pe deasupra` nu a omorat pe nimeni (inca`) ??????

16 decembrie 2011 4:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.