Timp de două săptămâni inspectorii OPC din Galaţi au verificat mai mulţi operatori economici care comercializau oţet şi conserve de legume-fructe pe raza judeţului Galaţi. Cele mai mari probleme au fost găsite la modul de informare a consumatorilor, dar şi la calitatea produselor.

Inspectorii au găsit la comercializare conserve mixte a căror denumire - „costiţă cu fasole”, „cârnaţi cu fasole” - induc consumatorilor ideea că ingredientul principal ar fi preparatul din carne (carnaţii sau costiţă), dar din verificările efectuate a rezultat că acesta este în proporţie de doar 15 la sută în timp ce fasolea se află în proporţie de 35-40 la sută din produs.



Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.