După ce abia şi-a revenit după accidentul la schi de anul trecut, Şerban Huidu a suferit o altă lovitură la cap, în cursul accidentului rutier petrecut astăzi.

Surse medicale au declarat la realitatea TV că omul de televiziune va face o tomografie craniană.

"Din Logan sunt 2 persoane decedate si o victima a carei stare este instabilă traumatism de coloana, este intubata, are si un traumatism toracic. In jeep sunt leziuni usoare, toate victimele prezinta contuzii usoare. Momentan copii se afla la spitalul de pediatrie si sunt afara de orice pericol. Serban Huidu este la o tomografe craniana, dar este constient si starea lui este stabila! sotia lui are un traumatism de glezna si o contuzie de torace.", au declarat medicii.

Integral pe CancanComentarii

cacareaza este lovit de cap mult mai de mult,inainte si de accidentul din austria!la cat de dobitoc e nu si-a dat seama de lucrul asta la timp si acum suporta!asta,e!

17 octombrie 2011 8:42

anne1970_ar Titlu sinistru... au murit doi oameni din cauza capului ala..:( Cata nesimtire la Cancan...Huidu fiind cine? Ceilalti nu-s oameni???

16 octombrie 2011 23:29

Edu Mai bine dadea coltu' in Austria criminalu dracului.

16 octombrie 2011 19:55

Mircea B. Huidu este vinovat dar ..sunt vinovati si medicii care i-au permis sa mai conduca..! Incep sa cred ca .."paranormalul" si 'flacara violet" sunt reale si actioneaza!

16 octombrie 2011 15:10

Dan probabil s-a lovit prima oara la cap cand era mic. Lovitura aceasta din urma nu va fi si ultima, idiot nesimtit ce este el. Condoleante victimelor nebuniei lui.

16 octombrie 2011 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.