La Bâlea Lac, a început construcţia unui nou hotel de gheaţă. Designul şi denumirile camerelor au la bază tema noului proiect “Ice Sounds” (Sunete de Gheaţă); fiecare camera este denumită după un gen muzical, iar decorul este inspirat din diferite elemente muzicale.

Este pentru al şaptelea an consecutiv când turiştii vor putea petrece o noapte pe un pat de gheaţă, într-un hotel exlusivist. Ineditul hotel are şi în acest sezon o formă apropiată de cea a construcţiilor din anii trecuţi - este compus din 10 camere cu pat dublu, un hol central de dimensiuni mari prevăzut cu mese si scaune din gheaţă la care se pot servi diverse preparate speciale pe farfurii din gheaţă, plus un bar.

Noutatea sezonului la Bâlea Lac este construirea “satelitului“ de lângă “Hotel of Ice”. Acesta este o construcţie de tip molecular, formată din patru încăperi de tip “iglu” legate între ele, unde turiştii vor putea petrece o noapte asemenea eschimoşilor. Potrivit proiectului vor fi patru igluuri unite, dispuse stelar - trei vor fi folosite ca dormitoare, iar al patrulea ca hol comun de intrare.

Integral pe Money.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.