Paris, Café Montparnasse, 23 octombrie. Beau o bere pe terasă. Îmi aştept nevasta şi fata, duse după cumpărături pe rue de Rennes.

Ana a descoperit că are absolută nevoie de un DVD cu serialul de televiziune „Castle“, pe care nu-l poate urmări la Berlin pe niciun canal. „Nemţii ăştia!“, exclamă cu un uşor dispreţ menit să mă convingă de necesitatea cumpărăturii. Mă uit în jur şi constat că, la toate mesele, nu sunt decât femei. De toate vârstele.

Într-un târziu, îşi face apariţia şi un bărbat. Trecut bine de prima tinereţe, curat îmbrăcat, îmi cere cu o voce aproape inaudibilă un euro. Nu pare clochard, nici SDF (om care doarme pe stradă – n. R.). Nu-l bagă nimeni în seamă. Îi dau tot mărunţişul pe care îl găsesc în buzunar. Pleacă pe nesimţite, cum a venit.

Cum spuneam, la toate mesele, doar femei. Singure sau însoţite.Integral pe AdevărulComentarii

Precizare: Recunoasteti: "aticolul" nostru e cu adevarat FUTTTATTTORR!!! El ne-a sosit (gata scris!) de la jupânii nostri din Berlin (din capitala EURO-homo-landului german) si ne-a impresionat pe toti prin profunzimea si "feminizditatea" sa, putem spune. Cu Respect, Redactia

9 noiembrie 2013 12:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.