Europarlamentarul Petru Luhan a cerut retragerea cetăţeniei române a deputatului moldovean Artur Reşetnicov, care ameninţă România cu dezmembrarea teritorială.

Europarlamentarul PDL Petru Luhan a solicitat astăzi retragerea cetăţeniei române a deputatului comunist Artur Reşetnicov, care a ameninţat România cu dezmembrarea teritorială.

“Cer Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie să îi retragă cetăţenia română lui Artur Reşetnicov, conform articolului 25, alineatul 1, litera a din Legea 21/1991, republicată, care prevede această sancţiune în cazul persoanei care, aflată în străinătate, săvârşeşte fapte deosebit de grave prin care vatămă interesele statului român sau lezează prestigiul României”, a declarat eurodeputatul PDL.Integral pe AdevărulComentarii

liberalul socialist Este o mare diferenta. Tokes sustine autonomia maghiarilor in teritoriul Romaniei, nu refacerea Ungarei Mari! Din partea UNgariei cerea doar "protectorat" populatiei maghiare din Ardeal, descrimintata de autoritatile romane (dupa opinia dumnealui). Rusul basarabean vrea pur si simplu ca intreaga Moldova, de la vest de Prut, sa devina satelit rusesc "unindu-se" cu Basarabia. Desi rusii nu au ocupat NICIODATA aceasta Moldova!

29 noiembrie 2013 8:35

Eu Luhan are dreptate dar nu-si termina fraza: a uitat sa spuna ca acelasi tartament i-ar trebui aplicat si lui Tokes, cel care se face vinovat de exact aceleasi lucruri ca cela facute de catre Resetnicov. Sau apropierea primului de cel care are in grija apararea Romaniei il face imun la asemenea sanctiuni?

29 noiembrie 2013 7:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.