Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a criticat joi, la Sibiu, modul în care au fost introduse în Parlament propunerile de modificare a Codului Penal.


Iohannis a declarat joi, la Sibiu, că în opinia sa procedura nu a fost una potrivită, şi că ar fi trebuit să existe în prealabil dezbatere publică pe aceste teme.

”Fondul problemei este unul care cu siguranţă poate fi discutat şi fără să fi citit în detaliu ce s-a modificat acolo pot să spun că sunt teme care au mai fost dezbătute şi cu siguranţă unele sunt bine rezolvate, dar dincolo de acest fapt modul în care s-a procedat este unul pompieristic, nu aşa trebuie să lucreze un parlament. Dacă se discută teme importante, chiar dacă ideea le vine la ore târzii, ar trebui a doua zi nu să intre în plen şi să voteze ci să repună pe discuţia publică aceste chestiuni. Nu cred că s-a procedat corect, cred că în Cameră nu s-au luat hotărârile cele mai înţelepte pentru procedură, şi din acest motiv au apărut aceste suspiciuni. Cred că majoritatea celor care au arătat cu degetul spre Cameră nici n-au citit în detaliu ce s-a discutat acolo, doar li s-a părut suspectă procedura şi mie la fel, şi tuturor, eu cred că aici conducerea Camerei trebuia să fie un pic pe fază.
Integral pe AdevărulComentarii

unu pai daca sunt ca o turma de oi, muti surzi si orbi dar numai cind vor.

12 decembrie 2013 18:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.