Regizorul danez Lars von Trier va prezenta, în afara competiţiei, o versiune lungă, inedită, a noului său lungmetraj „Nymphomaniac: Volume 1“, la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, au anunţat, vineri, organizatorii evenimentului.

Noul film al controversatului cineast danez evocă parcursul erotic al unei femei care se consideră nimfomană şi reuneşte câteva nume sonore pe afiş: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman şi Willem Dafoe. Cele două capitole ale acestei fresce cinematografice, „Volume 1“ şi „Volume 2“, vor fi lansate în cinematografele din lumea întreagă începând din 25 decembrie.

„Nymphomaniac: Volume 1“ în versiunea sa normală durează 1 oră şi 50 de minute, în timp ce versiunea lungă prezentată în afara competiţiei de la Berlin va avea o durată de 2 ore şi 30 minute. În schimb, versiunea lungă de la „Nymphomaniac: Volume 2“ (3 ore în loc de 2 ore pentru versiunea scurtă) va fi prezentată cu o altă ocazie.Integral pe AdevărulComentarii

Paul: Are TOATE sansele sa câstige!!! Filmele care fac apologia degenerarii psiho-afective si a dereglarilor psiho-hormonale si psiho-sexuale sunt EXTREM de îngragite (în special de cei vreo 20-30 de EURO-derbedei care au pus mâna pe Cultura Germana, pe care o mal-formeaza dupa hidos-chipul lor). Succes!

21 decembrie 2013 0:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.