RCS RDS a blocat transmisia Eurosport România, acuzând conducerea canalului respectiv că încalcă drepturile de difuzare a Premier League deţinute de alţi titulari în Cehia, Ungaria şi Slovacia.
Comunicatul companiei îl puteţi vedea aici.
Mai jos, comunicatul de ultimă oră al Romtelecom, care anunţă că de săptămâna viitoare va avea disponibil noul canal

Printre explicaţiile furnizate de RCS-RDS pentru nedifuzarea canalului Eurosport România, care transmite începând din acest weekend meciuri din Premier League, se găseşte şi că ”a ţinut cont şi de drepturile titularilor de licenţă pentru competiţiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia”.

Culmea însă, RCS-RDS este cea care încalcă cu bună ştiinţă drepturile de difuzare pentru Premier League şi chiar regula pe care o invocă în cazul Eurosport! Se întâmplă chiar în România, unde, în anumite oraşe, se poate recepţiona la liber DigiSport Ungaria în reţeaua RCS. DigiSport Ungaria deţine drepturile pentru Premier League doar pe teritoriul Ungariei, dar difuzează meciuri, ilegal, şi pe teritoriul României. Se întâmplă cel puţin în Timişoara, dar probabil şi în alte oraşe unde se recepţionează canale în limba magiară. Imaginile de mai jos sunt realizate chiar ieri, pe un televizor din reţeaua RCS Timişoara.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.