Ciuclea consideră că Popescu şi Hagi n-au ce căuta în fruntea fotbalului românesc.

Mai sînt două luni pînă la data alegerilor pentru alegerea noului boss al FRF, însă apele se tulbură zdravăn. Ieri a ieşit la atac Ionel Ciuclea. Finanţatorul divizionarei C Juventus Colentina crede că Federaţia este constituită greşit şi nu vede o soluţie prin venirea la conducere a lui Gheorghe Popescu.

"Singurul om care este capabil să conducă fotbalul românesc este Anghel Iordănescu. Are onoare şi ţinută morală. Dacă voi credeţi că doi aproape analfabeţi pot să facă din fotbalul românesc ce trebuie, atunci vă înşelaţi amarnic! N-am nimic personal cu nimeni, nu vreau nici o funcţie, dar mă doare că publicul din România este batjocorit. Federaţia trebuie să fie constituită din cluburile din primele trei divizii şi aceşti oameni să o reprezinte. Cum să voteze asociaţiile judeţene, care sînt în subordinea FRF? S-au întîlnit recent la un hotel din Braşov. Eu ştiu ce să cred?", a comentat oficialul bucureştenilor.

"Hagi prăduieşte juniori!"
Ciuclea îl acuză pe Gică Hagi şi de practici ilicite: "De ce vine Hagi la FRF? Să mai prăduiască nişte juniori. Îi ia, îi vopseşte puţin pe la echipe importante şi la «naţională» şi după aia îl vinde unui prost din Italia sau Franţa. De ce juniorii de la noi nu joacă după ce pleacă în străinătate? Ce academie? Lumea ştie ce înseamnă academie? Toţi analfabeţii îşi fac academii!".

"LPF nu are nici un rost! Nu avem un fotbal atît de bogat încît să ne permitem două instituţii, LPF şi FRF! 15.000 de euro este salariul preşedintelui Ligii. Pentru ce? Ce face de banii ăştia?" (Ionel Ciuclea, patron Juventus Bucureşti)

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.