Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a discutat cu liderul liberal Crin Antonescu despre problemele din teritoriu, conform Agerpres.

"Am discutat şi cu domnul Antonescu şi, în perioada următoare, până la începutul sesiunii parlamentare, trebuie să rezolvăm toate problemele de colaborare din teritoriu. Pornind de la principiul pe baza căruia s-a construit USL - acela că şi la Ilfov şi la Botoşani sau la Alba, acolo unde e majoritate PNL-PDL, oamenii au votat USL totuşi", a spus Ponta luni, la finalul şedinţei BPN a partidului, în care preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a ridicat mai multe probleme cu care se confruntă în colegiul său.

Gabriela Firea, a declarat luni, înainte de începerea şedinţei, că propune un pact de neagresiune între organizaţiile PSD şi PNL din Ilfov, după modelul celui de la Botoşani.

"Voi face solicitarea colegilor din BPN, în special preşedintelui Victor Ponta, de a adresa preşedintelui PNL Ilfov (Marian Petrache - n.r.) azi un document care să exprime un pact de neagresiune la nivelul judeţului pe modelul pactului de neagresiune de la Botoşani, dar care nu a fost semnat de către preşedintele PNL Botoşani, ci doar de către PSD. Vom afla dacă aliaţii liberali mai vor sau nu să fie în cadrul USL", a spus Firea.

Integral pe România LiberăComentarii

unu pai sa o mai traga ponta de urechi pe firea ca asta inca se crede reporter tv , ca aseara in clinciu cu petrache a vorbit gura fara ea , a fost in afara de subiect , a crezut ca banii la ilfov se impart ca si cum ai da la copiii de covrig cind merg la scoala.

7 ianuarie 2014 0:10

caterinca lasa-i d-le Fritz sa delireze si ei,ca li se scurteaza timpul cind mai taie si spinzura ca dupa o sa fuga ca sobolanii sau vor incerca sa pupincureasca pe cei care vin caci doar asta stiu sa faca.Abia astept sa-i vad la coada la ...ma tem ca va trebui sa construim puscarii

6 ianuarie 2014 23:21

AOIUZ ION o alianta pe care o tine numai fascinatia ciolanului si/sau ura fata de adversarii la ciolan nu e buna Ţării, nu aduce nimic cu adevarat nou in politica romaneasca

6 ianuarie 2014 19:38

rocky In sfarsit justitia are nota 10.Nastase condamnat la 4 ani cu executare.Sper sa fie la fel de prompti si in cazurile lui Felix,Fenechiu Vozganian si multi altii care au jefuit tara asta.Mai sper sa le dea multi ani de puscarie ca sa se sature de furat.Rusine politicienilor USL

6 ianuarie 2014 19:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.