Mai mult de jumătate din populaţia Statelor Unite a continuat marţi să fie afectată de cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani, din Minnesota (nord) până în Georgia (sud-est), cu temperaturi glaciale care au provocat numeroase perturbări ale traficului, informează AFP.

Marţi dimineaţă, la Chicago s-au înregistrat -22 de grade Celsius (în aer resimţindu-se -33 de grade din cauza vântului), -15 grade Celsius la New York şi - 28 de grade Celsius la Embarrass (Minnesota, nord), cea mai mică temperatură înregistrată într-un oraş din Statele Unite. Nici sudul nu a fost ocolit, cu - 14 grade Celsius la Nashville şi - 12 grade Celsius la Atlanta, temperaturi care nu au mai fost înregistrate în ultimii 20 de ani.Integral pe AgerpresComentarii

Canadian Pentru a nu stiu cata oara, stirile din Ro sunt tiribombistice, extraordinare, terifiante, etc. 1.Eu locuiesc mai la nord de zonle mentionate 2.Anual, in Inauarie-februarie vine un val de frig ce in unele locuri poate ajunge si sub -40 (la mine in regiune a ajuns la -41). Si? E normal, e anual si tine maxim cateva zile. In rest, iarna e normala cu temperaturi in jur de -10, -15. In plus, oricum nimeni nu da cu nasul de aerul de-afara: masina e in garajul casei iar la job/magazine utilizez parcarea din subsol. Si ce daca afara-s -50 ? 3. E-adevarat ca valul de firg de anul asta a coborat si mai la sud. Asta nu inseamna ca e terifianat, horror, nimeni nu se astepta, peste jumatate din populatie e afetata, etc ci insemana pur si simplu ca e mai rar. Bleah !!! Click aici, stire-bomba, etc, etc.

7 ianuarie 2014 22:38

Paul: Si NICIUNUL nu se duce sa-l prinda pe ECO-escrocul-planetar Al Gore (ala care a facut SUTE DE MILIOANE cu "Încalzirea Globala") si sa-l arunce (viu sau mort, ca la Bush) în curul gol în zapada, la -50°C?

7 ianuarie 2014 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.