Violonistul Edvin Marton, care a suferit un accident marți seara, și-a susținut, ieri, recitalul de la Gala „Crăciun Vienez”, după care a plecat direct la spital.

Muzicianul a concertat, pe 21 decembrie, în cadrul Galei ,,Crăciun Vienez” de la Sala Palatului. După ce și-a încheiat recitalul, artistul a revenit la spital. Marton căzuse pe scări marți seara și avea dureri destul de putenice. El are în continuare nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și putea susține al doilea recital, care are loc în această seară.

Violonistul va rămâne internat

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat, pentru Mediafax, că Edvin Marton va rămâne internat la clinica Biomedica, unde urmează tratament. „A ieşit pentru concert, apoi a revenit, este sub tratament”, a informat Bogdan Opriţa. Violonistul dorește să iasă din spital, joi seară, pentru a putea cânta la Sala Palatului.Edvin Marton a cântat, miercuri seară, timp de 30 de minute, la Gala „Crăciun Vienez”, doar jumătate din programul pe care ar fi trebuit să îl susțină în mod normal, pentru că Spre sfârșitul spectacolului, artistul nici nu a cântat la vioară, nici nu a dirijat European Royal Orchestra, așa cum era prevăzut inițial.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.