Primul imigrant român care a venit în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor, Victor Spirescu, a dispărut fără urmă şi a renunţat de bunăvoie la locul său de muncă, susţin colegii săi de la spălătoria auto, relatează Daily Mail, conform Mediafax.

Angajaţii de la spălătoria auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire) au povestit că românul Victor Spirescu s-a întors după prima zi de muncă în apartamentul în care locuia împreună cu colegii săi, şi-a făcut bagajul, şi-a luat toate lucrurile şi i-a anunţat că pleacă să-şi vadă fratele, aflat la Londra, conform tabloidului britanic Daily Mail.

"Nu ştim unde se află în acest moment şi nici ce face şi nici poate fi contactat pe telefonul mobil din România, pentru că l-a închis", au povestit foştii săi colegii.

Ei spun că Victor Spirescu a lucrat o singură zi şi a renunţat la locul de muncă de bunăvoie. De asemenea, conducerea spălătoriei auto din Biggleswade neagă categoric că românul a fost concediat.

Românul Victor Spirescu, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie, fiind întâmpinat pe Aeroportul Luton de jurnalişti şi de parlamentarul laburist Keith Vaz, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

Cazul său a fost mediatizat, în contextul polemicilor din Marea Britanie privind românii şi bulgarii care ar fi putut veni în ţară după eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii. Românul începuse să lucreze din 2 ianuarie la o spălătorie auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire), dar a fost concediat.

Potrivit cotidianului The Times, şeful său a fost nemulţumit de faptul că vorbea frecvent la telefon în timpul serviciului cu jurnaliştii, dar şi cu membrii familei şi, de asemenea, a fost deranjat de atenţia pe care i-a acordat-o presa de la Londra.

Presa de la Londra a scris la începutul săptămânii că Victor Spirescu a fost condamnat în 2009 pentru agresarea fostei sale prietene. Potrivit presei, el a bătut-o pe fosta sa prietenă, care dorea să pună capăt relaţiei.

Victor Spirescu are în prezent o relaţie cu o tânără în vârstă de 19 ani, Cătălina, care a rămas în locuinţa pe care cei doi o deţin în satul Pelişor, din Sibiu.

Integral pe România LiberăComentarii

gioga S-a angajat la MI6 de aia se ascunde. Aia i-au vazut calitatile si l-au angajat spion!

10 ianuarie 2014 13:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.