Primul tronson al Diametralei Buzeşti - Berzei - Uranus, cuprins între Piaţa Victoriei şi Vasile Pârvan, a fost inaugurat, duminică, de primarul general al Capitalei Sorin Oprescu. Edilul a precizat că siguranţa circulaţiei pe bucata de bulevard este asigurată, lucru confirmat de reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Lucrările de pe primul tronson al bulevardul Uranus s-au terminat, iar bucureştenii se pot bucura începând de astăzi de noua şosea. „Lucrarea este recepţionată. Siguranţa circulaţiei este asigurată“, a precizat edilul-şef prezent pe bulevardul Uranus.

Vineri, au fost făcute şi primele probe de circulaţie pentru tramvaiele care vor avea traseul pe noua arteră. „Am promis că voi realiza acest proiect şi m-am ţinut de cuvânt. Singurul lucru care mă interesează acum este ca cetăţenii Bucureştiului să beneficieze de această lucrare“, declara, în urmă cu două zile, Oprescu. Totodată, acesta spunea că bucureştenii se vor convinge de utilitatea drumului şi „vor putea să aprecieze descongestionarea traficului din această zonă“.

De asemenea, primarul general a precizat că pe noua bucată din bulevardul Uranus vor funcţiona cinci linii de tramvai şi şase de autobuz, ajutând 12.000 de oameni să circule cu transportul în comun în fiecare zi.

Nicuşor Dan: „Cei care au semnat recepţia au comis o ilegalitate“

Preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, a declarat, pentru Adevărul, că recepţia tronsonului nu a fost făcută în mod legal. „Cei care semnat recepţia au comis o ilegalitate“, a precizat bărbatul. Preşedintele a spus că circulaţia pe acestă parte de bulevard nu putea fi deschisă, deoarece luni, 6 ianuarie, Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţă prin care a suspendat autorizaţie de construcţie pentru bucata de drum cuprinsă între Dinicu Golescu şi Calea Griviţei. Decizia instanţei nu este definitivă şi va fi atacată cu recurs de Primărie.Integral pe AdevărulComentarii

ionica cred ca odata cu vechiturile irecuperabile din Bucuresti ar trebuie si dumneata domnule Nicusor Dan, sa fii restaurat la nr. 9. Despre procurorii si judecatorii dictatorului ceaqusescu, numai de ,,bine", ca acum nu le mai ajungi la nas. Cheama si pe americani si pe vesteuroipeni sa le apere independenta, dar la spaga si pensii imense sunt de neatins. Rusine tovarasi !

12 ianuarie 2014 20:38

Lingaul Mai Nicusor tu esti idiot dupa tine trebuiau tinute asa toate darapanaturile astea cu tigani in ele si sobolani.Daca aveti bani reparati ,Asa sandramale si altele nu se tin nicaieri in lume.In Anglia cladiri care ai crede TU ca sunt de patrimoniu se darama sa se faca strazi moderne si birouri De ce nu incerci tu sa salvezi prima casa de pe Cal Grivitei pe stanga cand vii pe stanga dupa Liceu bulgar spre Romana ca acolo a stat Alex Ioan Cuza cand a venit in Bucuresti ,aia casa de patrimoniu dar ai vazut ce a ajuns? Decat asa mai bine lipsa.Eu cred ca voi sunteti manipulati ca orice cacat de arhitect care nu are valoare ,cei de valoare au de lucru.Pupicuri.

12 ianuarie 2014 16:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.