Terra Park a fost inaugurat ieri dimineaţă, în sectorul 6. La eveniment au participat nume sonore ale sportului românesc, dar şi sute de bucureşteni. Intrarea se face pe bază de card.
(...)Cât te costă distracţia şi cum poţi plăti

Pentru a se putea bucura de aceste distracţii, vizitatorii trebuie să îşi încarce cu puncte cardul primit la intrare, puncte ce pot fi folosite şi la restaurante şi la parcare. Încărcarea cardului cu un punct costă un leu, cu 50 de puncte -50 de lei, cu 80 de puncte - 70 de lei, iar cu 120 de puncte costă 100 de lei. Distracţiile pentru copii costă 5 puncte, cele destinate familiilor, 10 puncte, iar pentru distracţiile extreme se consumă 15 puncte.(...)Restaurant, clovni şi face-paint

Parcul este dotat şi cu un restaurant, care este împărţit în două. Într-o parte găseşti produse gen fast-food, iar din cealaltă parte poţi cumpăra mâncare gătită: supe, fripturi, garnituri şi chiar legume la cuptor.

Nu lipsesc prăjiturile şi răcoritoarele, ceaiul şi cafeaua. În "hală" vor fi clovni, personaje de poveste care vor colora feţele copiilor în Spiderman sau Batman, sau fluturi şi flori pentru fete. Totodată, vor primi baloane colorate, iar toată ziua va răsuna muzică pentru copii.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.