otul se petrece într-un cadru instituţionalizat, manualele elevilor din clasele a noua şi a zecea din Arabia Saudită, o ţară în care Legea Sharia este respectată cu sfinţenie, fiind comandate şi plătite de guvernul de la Riadh.

Copii ale manualelor valabile pentru acest an şcolar, din care liceenii învaţă că evreii trebuie exterminaţi iar homosexualii ucişi fără milă, au ajuns şi în posesia Institutului pentru Afacerile Golfului din Washington, ai cărui oficiali şi-au exprimat temerea că aceste manuale propăvăduiesc limbajul jihadist.

Ali Al-Ahmed, directorul institutului, a declarat Fox News: "Acesta este startul terorismului, chiar în sistemul educaţional. Dacă în aceşti ani atât de importanţi în formarea individului asta se învaţă în şcoli, nu este de mirare că avem atât de mulţi terorişti sinucigaşi saudiţi".
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

@ mihai După ce te vei șterge tu cu un cocean la găoz, poți să te ștergi apoi cu același cocean și la gură. Filozofule găunos ce ești tu. Neromânule!

25 decembrie 2011 8:03

mihai Nu vad ce este asa iesit din comun.Toti spun vai ce cruzime ,vai ce inapoiati.Chiar credeti ca oamenii aceia nu stiu ce vorbesc?.Ati citit Talmudul?Daca nu ,atunci mai documentati-va ,este o carte a groazei ,a diavolului.Nu inteleg de ce evreii au intodeauna dreptate ,de ce francmasoneria conduce lumea.Evreii doresc dintotdeauna sa fim cu totii sclavi (gomi- non evreii)trebuie sa fie cineva care sa le tina piept,au intrat pana si in biserica Ortodoxa romana ,dar pe noi nu ne intereseaza ,noi ascultam Guta si scoatem pistoalele sa aratam ca suntem barbati.In Romania zilelor noastre taierea mainilor hotilor ar fi ceva extraordinar ,mai ales hotilor din Parlament,eu personal as taia mainile celor din PSD si PDL cu mare placere.Cat despre homosexuali trebuie sa spun ca in medicina veterinara daca un animal are inclinatii homosexuale este imediat sacrificat.Dar noi romanii stim atat de multe ,cunoastem atatea lucruri,suntem asa de bine pregatiti incat inca ne mei stergem cu coceni la fund cand mergem la privata in fundul curtii.

23 decembrie 2011 22:26

Adi Mai bine ati invata si voi cum sa ii puneti la respect pe unguri ca sa` nu va` mai dea m*ie pe fata` , in fata drapelului national si a imnului, decat sa` ii criticati pe altii ca` fac tot ce pot (poate chiar prea mult) pentru a-si pastra valorile (care uneori poate ca nu sant bune, sau nu sant intelese de noi)

23 decembrie 2011 22:17

Eu Evident se face scoala. Probabil ca sunt singurele subiecte discutate. Si probabil subiectul cum sunt femeile inferioare si nu au voie singure pe strada.

23 decembrie 2011 20:53

Paul Aha, nu stiam ca la aia înca se mai face scoala. Au si universitati de vara?

23 decembrie 2011 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.