Speranţa revirimentului Universităţii se leagă în bună măsură de aducerea lui Marin Condescu, e convins Mititelu, care a reuşit să îl determine pe cel care a păstorit Pandurii din 2003 până în prezent să i se alăture în proiect.

Marin Condescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii Tg. Jiu, s-a despărţit de clubul pe care l-a reprezentat timp de 10 ani şi va merge la FC Universitatea Craiova. Din funcţia de manager general al echipei lui Adrian Mititelu, fostul oficial al trupei lui Pustai are planuri mari pentru clubul fanion al Olteniei.

Un prim demers al acestuia are în vedere găsirea unei căi de a comunica cu primarul Olguţa Vasilescu, astfel încât formaţia să aibă din nou dreptul de a folosi baza şi stadionul "Ion Oblemenco". În urmă cu aproape două săptămâni, un executor judecătoresc s-a prezentat la arena din Bănie şi l-a informat pe Mititelu despre intedicţia îndreptată spre formaţia sa, iar acesta a încercat ulterior să ajungă la un numitor comun cu oficialităţile din Bănie.Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.