Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până duminică seară la ora 22,00 avertizările Cod portocaliu şi Cod galben de viscol emise vineri şi a majorat la 18 numărul judeţelor aflate sub Cod Portocaliu.

Avertizările emise vineri erau valabile până duminică la ora 18,00.

Potrivit avertizărilor actualizate sâmbătă dimineaţă, în intervalul 25 ianuarie, ora 9,30 - 26 ianuarie, ora 22,00 viscolul puternic va continua în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi zonele montane aferente, precum şi în nordul Dobrogei. În aceste regiuni vântul va sufla în rafale de peste 70...80 km/h, ninsoarea va fi puternic viscolită şi troienită, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.
Integral pe AgerpresComentarii

O noua ocazie a guvernului ptr. a-si demonstra incompetenta.. Ninsoarea de-a dreptul băsesciană care a cuprins o mare parte a României oferă autorităţilor o nouă şi excelentă ocazie de a-şi demonstra incompetenţa. Toate autostrăzile sunt blocate, curentul electric este întrerupt în numeroase localităţi, iar primarii apar pe televizoare ridicând din umeri, pentru că ei se aşteptau să vină iarna, dar nu acum, ci mai la vară. Din locaţia secretă unde s-a ascuns până va trece viscolul, Victor Ponta a dat deja dispoziţii ca ninsoarea să înceteze, dar somaţiile sale au rămas fără apel. De aceea premierul este decis, spun surse apropiate găurii în care stă pitit, să ia măsuri drastice şi să taie în carne – mă rog, în grăsime – vie.” Nu mai vorbesc că sunt afectate mai ales Muntenia şi Moldova, adică acele zone unde am fost votaţi masiv, de 200% din populaţie.” . academiacatavencu

25 ianuarie 2014 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.