Prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, l-a așteptat pe Moș Crăciun îmbrăcată într-o pijama flaușată, cu elefanți.

Dacă unele vedete au cutreierat magazinele în lung și lat pentru a-și alege ținute sofisticată pentru seara de Crăciun, Adelina Pestrițu a apelat la o vestimentație comodă.

“E mai ‘sexy’ pentru mine decât orice altă dantelă cu cristale! Îmi place să mă simt confortabil și căldura îmi aduce tot confortul, iar cine mă vrea sexy în adevăratul sens al cuvântului, să aștepte până în noaptea de Revelion. Atunci trebuie să port lenjerie roșie, pentru că așa e tradiția, iar eu vreau să fiu iubită tot restul anului”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Zeus Tv, precizând că a petrecut Crăciunul în sânul familiei.

"Crăciunul nu îl văd altfel decât în sânul familiei, cu sărmăluțe, caltaboș, cărniță, șorici, ciorbiță, prăjiturele, cozonaci, vin și tot tacâmul", a spus fostul iepuraș Playboy.

Integral pe LibertateaComentarii

Zeus TV? Mda! Deh, Adelina cea pestrițată și aerele ei de vedetă, sau de vedeată, etc. În România prostul obicei de a boteza canale de televiziune aiurea persistă, gen otv, zeus tv., scrise intenționat cu literă mică. De ce nu și un Belzebut TV? Sau un Talpa Iadului TV? Cât despre pestrițata matracucă, mai bine petrecea Crăciunul într-o pereche de chiloți cu sculă. Așa ar fi fost numai în orgasme succesive, de-i lua foc tatuajul de pe deget, cel care zice ceva de divinitate pe engleză, evident. Că dacă era scris pe românește era demodat. Sictir, pestrițato ce ești!

26 decembrie 2011 21:29

Paul Eu ma kak pe tine si de Craciun si si de revelion si si în tot timpul anului, asa ca te poti îmbraca cum doresti. Sarbatori fericite!

26 decembrie 2011 17:37

NAE sunt muscelean , dar mi-e rusinica cu tine , esti naspa , prostuta foc , nu te prinzi la caterinca , te fac toti de comanda , lasa-te de asta !

26 decembrie 2011 11:55

mata panarama dracului, lasa-ne!

26 decembrie 2011 11:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.