Gest incredibil de frumos făcut de un om de afaceri din România. Ion Ţiriac şi o bancă au donat Inspectoratului General de Aviaţie câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situaţii de urgenţă.

Anunţul a fost făcut de vicepremierul Liviu Dragnea, la finalul comandamentul pentru iarna organizat la Guvern.

"Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil şi să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviaţie. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviaţie, după ce întocmiţi documentele, vă rog să faceţi public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieţi", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, citat de Mediafax.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalişti că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică şi, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

La insistenţele presei, Dragnea a confirmat că persoana care a donat unul dintre cele două avioane este omul de afaceri Ion Ţiriac, adăugând că este vorba de un gest deosebit.

Avioanele au dotări similare cu cel folosit în prezent la intervenţiile SMURD.


Comentarii

VarPan Asemenea OAMENI ne-ar trebui in funtea tarii , OAMENI care n-au nevoie sa bage mana in buzunarul statului....S-auzim numai de asemenea OAMENI .

28 ianuarie 2014 18:26

terente Ma bucur, este brasovean de-al meu.

28 ianuarie 2014 17:56

@geo si ceilalti latrai pontisti !! Sa ne dea si niste MINTE sa nu mai votam ca prostii un asemenea parlament plin de penali din care a emanat un asemenea guvern de politruci condus de cel mai catastrofal prim-ministru din istoria tarii.

28 ianuarie 2014 14:00

geo Sa ne doneze si UN SERVICIU COMPLET 112 !!! fara nici o legatura cu STS-ul !!!!

28 ianuarie 2014 12:35

Andrei Ioan Niculae, considerat cel mai bogat om din Romania a beneficiat de gaz subventionat de la stat si tot felul de scutiri. L-am vazut la tv cum isi dadea cu parerea despre accident si incapacitatea autoritatilor de a gestiona situatia dar despre un asemenea gest nu a adus vorba. Un securist imputit!

28 ianuarie 2014 10:27

teo Poate v-a mai ramas putin bun simt si va dati demisia ! IMPOTENTILOR !

28 ianuarie 2014 10:13

Lute Un gest minunat ,felicitari ,astea vesti nu ineptiile cu toate parasutele si panaramele.Acestia pot fi numiti VIP-uri ,categoria cealalta in nici un caz.Ziaristii prefera invers.

28 ianuarie 2014 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.