Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac s-a deschis chiar în ziua de Crăciun şi este pregătit să primească primii turişti. Vestea a ajuns până în Marea Britanie. "Primul hotel de gheaţă din România şi-a deschis porţile îngheţate", anunţă BBC News.

Chiar în prima zi de Crăciun, postul britanic a difuzat imagini din încăperile construcţiei de gheaţă. "E recomandabil să dormi îmbrăcat cu geaca", au glumit reporterii britanici.Hotelul de gheaţă de la Bâlea este făcut din cărămizi de gheaţă, fiecare de un metru lungime. Înăuntru există paturi şi alte piese de mobilier făcute, de asemenea, din gheaţă.

Temperaturile în interior nu depăşesc niciodată 2 grade Celsius.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

nedumeritu si de ce denumiri de import! , k sa ne dam mari ! nu exista destule cuvinte romanesti ?! care exprim aacelasi lucru, de exemplu : castelul de clestar ! sau altele sinonime !?!?!?

27 decembrie 2011 8:56

Zagan Vichente Bine ca mai vad si britanicii minunatiile dela noi si nu numai cersetroi si hoti. Eu ca tanar am batut toate potecile din muntii fagartsului si vaile de acolo cu schiurile cand sute de avioane americane ne distrugea romania noi atunci fiind aliati cu germenii ,caci luptatorii nostrii din munti auf fost lasat balta de aliati caci s-au inteles cu rusii si cu securitatea noastra comuniusta acolo au murit atatea tineri in munti zeci sunt raniti si nimei nu le recunoaste niciun drept de ce ?

26 decembrie 2011 15:48

korsarul Da ideea nu este noua, dar intrebarea este care sint urmarile pentru natura? Ce se intimpla cu gunoiul produs de turisti? Cum va arata zona vom vedea dupa topirea zapezi !! Dar pentru multi nu conteaza; bani sa iasa!

26 decembrie 2011 13:45

es kill Ospel de gheata ? Exista de multa vreme in alte parti, care au iarna adevarata, Islanda, Norvegia, Japonia...

26 decembrie 2011 12:57

! LUCRURU DE CACAT SCRISE AICI..IA IMPRESIONAT CERSETORI..PROSTITUTIA NO1 IN EUROPA...HOTIA....JIJI FEKALA...VADIM TUDOR ..BERCEA MUNDIAL...

26 decembrie 2011 12:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.