Guvernul a decis să menţină regula privind impozitarea suplimentară a proprietarilor de mai multe case şi autoturisme cu o capacitate cilindrică peste 2.000 cmc, astfel încât sistemul să fie aplicat şi anul viitor, după ce Parlamentul a decis ca impozitele majorate să fie valabile doar în acest an.

"Problema acestor impozite suplimentare a fost discutată în şedinţa de joi a Guvernului, stabilindu-se să fie luate măsuri pentru ca acest sistem să fie aplicat în continuare", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

În vara anului trecut, Guvernul a decis ca impozitul pentru autovehicule cu o capacitate cilindrică de peste 2.000 centimetri cubi să fie dublat, iar persoanele care deţin în proprietate mai multe clădiri să achite impozite majorate cu 65% pentru prima clădire în afara celei de la adresa de domiciliu, cu 150% pentru a doua clădire în afara adresei de domiciliu şi cu 300% pentru a treia clădire şi următoarele în afara adresei de domiciliu.
Integral pe Money.roComentarii

Mirella Pana una alta isi iau cate o vila noua mai Ioane!

19 martie 2014 23:58

Ion sa va luati lumanari si cosciuge de banii din impozitele astea

9 mai 2012 13:33

bucur Cu ocazia asta, toti detinatorii de multe case se vor muta in cea mai scumpa, ca la impozitare sa plateasca mai putin pentru "garsoniere"! Aiurea!

30 octombrie 2011 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.