Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că ar fi fost mult mai bine pentru România dacă preşedintele Traian Băsescu accepta să îl numească, în 2009, pe Klaus Iohannis în funcţia de prim-ministru.

"Eh, ce bine ar fi fost pentru România dacă făcea echipă în 2009 cu primul-ministru Iohannis ! Vedeţi, răzgândirile preşedintelui îmi permit să le iau sub beneficiu de inventar", a spus Ponta.

Primul ministru a adăugat că România ar fi arătat mult mai bine dacă Băsescu nu ar fi refuzat, în 2009, instalarea Guvernului Iohannis.

Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, răspunzând unei întrebări, că a fi un bun lucru dacă ar putea face echipă pentru a sprijini intrarea României în Schengen cu un ministru de Interne care s-ar numi Iohannis.


Comentarii

@plagiatorul socialist PONMTA, GUVERNAM SI NOI CEVA? Nu in 2014-2016, ci ACUM, chiar ACUM! Ca de doi ani imediat frecati pisica moarta, fir-ati ai naibii sa fiti de "competenti si curati"!

14 februarie 2014 21:20

@plagiatorul socialist O alta minciuna mizerabila. Totio stiu ca PSD si PNL (Geoana si Crin) au defilat cu Johannis in incercarea de a mai obtine niste voturi. Nu s-a pus nicio clipa problema ca Johannis sa ajunga Premier! Si asta s-a vazut atit in 2009, cind PSD, care a intrat la guvernare, nu a amintit de Johannis, nici in 2012, cind USL a cistigat si Johannis nu a fost nico clipa in carti. O minciuna care pe Mitoman nu il costa nimic, vrea doar sa bage zizanie intre Johannis si Base.

14 februarie 2014 21:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.