Reevaluarea numirii lui Klaus Iohannis în Guvern, la patru ani distanţă, este explicată de preşedintele Traian Băsescu prin comparaţia cu prestaţia fostului ministru al Internelor, Radu Stroe, în Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne, acolo unde ar urma să se ia decizia tehnică privind intrarea României în Spaţiul Schengen.

Faţă de Stroe, Iohannis "ar fi un mare câştig în JAI pentru că vorbeşte în mod cert cel puţin limba germană". "Stroe dădea din mâini pe acolo, trebuia să transmită prin secretară ce voia să spună", a comentat Băsescu, într-un interviu la B1.

Mai exact, preşedintele a avansat ideea că un ministru precum Klaus Iohannis ar putea dezgheţa relaţia cu Germania care exclude un vot favorabil României cât timp Justiţia este încă criticată în Raportul MCV. "Ar fi un câştig de limbă germană important. Susţinerea Germaniei ar fi un element foarte important", a spus Băsescu.
Integral pe GândulComentarii

ba si tu natiei Sasuleee,ai belit-ooooo.Daca te lauda basitu natiei....ai puso de mamaliga.Po sa te caci pe coada.Mortaciunea te lauda...ti-o coace.

17 februarie 2014 17:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.