Preşedintele Traian Băsescu face apel la cei doi lideri ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, să "revină la raţiune" şi îi propune şefului Executivului să cedeze solicitării PNL de a-l numi vicepremier pe liberalul Klaus Iohannis.

"Fac un apel la cei doi lideri ai USL să revină la raţiune, pentru că nici unii, nici alţii nu vor să se despartă, în opinia mea, dar au orgolii şi nu ştiu cine pierde. Eu îi propun public premierului Victor Ponta să cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis viceprim-ministru, ceea ce ar debloca lucrurile şi Guvernul ar deveni foarte rapid funcţional. Nu ne mai putem juca de-a Guvernul", a spus Băsescu miercuri, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.Integral pe AgerpresComentarii

Bufnita L-as sfatui pe Johannis sa fuga cat mai departe de Bucuresti si de combinatiile astea. Deocamdata, fara voia lui, risca sa devina soldat in razboiul ALTORA. Are tot timpul din lume, dupa noiembrie 2014, sa ocupe ce functii pofteste. Daca e suficient de prost sa-i lase pe altii sa se foloseasca de numele lui, o sa i se atarne niste tinichele de coada, de care n-o sa mai poata scapa. O fi intelegand chestia asta ?

19 februarie 2014 21:32

Lute Ponata te faci de cacat daca a ajuns javra sa te roage sa-l primesti pe Iohanis,este un om valoros fata de pleiada de idioti ce ii ai in jur.Dai cu piciorul la tot.Am crezut ca chiar esti inteligent pai se compara Iohanis cu vreunul din vicepresedinti??Mai ales cu generalul izmana lingau maxim,uiti cand se lingea cu javra si cu Iordanescu.Nu cunosti la oameni.

19 februarie 2014 20:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.