Ghidându-ne după noul program de guvernare şi după promisiunile ferme ale politicienilor de acum, în mai puţin de trei ani ar trebui să avem o economie performantă, cu oameni prosperi, o infrastructură de invidiat şi un stat puternic.


Salariul minim brut pe economie va fi de 1.200 de lei (faţă de 850 de lei azi), pensia medie va urca spre 1.000 de lei (faţă de 881 de lei azi), TVA va reveni la 19% (faţă de 24% azi) şi în general o presiune fiscal-birocratică mult mai mică va apăsa pe forţa de muncă şi pe investiţiile oamenilor de afaceri...

„Adevărul“ vă propune trecerea în revistă a principalilor indicatori cu care ne-am putea lăuda peste mai puţin de trei ani, adică la finalul lui 2016 – când noul program de guvernare, prezentat recent de Executiv, va fi îndeplinit întocmai.

Fie şi numai în treacăt, reamintim aici şi tronsoanele de autostradă Comarnic-Braşov şi Piteşti-Sibiu, care vor fi aproape gata de inaugurare – altfel, unii oameni politici foarte vizibili astăzi s-ar putea autoexclude din funcţiile deţinute, după cum au promis în repetate rânduri. Sau Coridorul IV Feroviar (Curtici-Simeria-Braşov-Bucureşti-Constanţa), pe care trenurile de călători vor putea atinge viteze de 160 km/h, iar cele de marfă – 120 km/h...
Integral pe AdevărulComentarii

În rezumat: pe scurt, va CURGE EURO-lapte & EURO-miere (prin presa, si anume pâna la EURO-"alegerile" "parlamentare")!!! Cu respect, Redactia (poolyii)

17 martie 2014 9:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.