Preşedintele Traian Băsescu a comentat în mod ironic refuzul premierului Victor Ponta de a participa la ceremonia organizată la Cotroceni cu ocazia împlinirii a zece ani de la aderarea României la NATO.

Premierul l-a criticat pe preşedinte pentru că organizează o petrecere cu această ocazie, deşi nu a avut niciun merit în aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică.

"Înţeleg că premierul consideră că la ceremonie ar trebuie să participe doar cei care au participat la procesul de integrare. Nu sunt de acord cu el, dar ţin să îi transmit că eu am fost un politician implicat în procesul de integrare. Am prins ca ministru evenimentele din Iugoslavia în care ministerul Transporturilor a fost destul de implicat. Mergând pe logica premierului: Ce caută la Ziua Unirii că nu l-am văzut în suita lui Cuza. Are fracturi de logică, este evident", a spus Traian Băsescu.

O ceremonie organizată cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a foştilor şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nu au fost prezenţi la evenimentul de la Palatul Cotroceni.

Integral pe România LiberăComentarii

@plagiatorul socialist Presul greseste. Ei il vazut pe Mitman pupat piata indepdendenti si la Unire, si la pasopt, si la ziua regelui, si la INdepdendenta, ba chiar si la 23 august "libertate ne-a adus"! Ce-i a omului, e pus deoparte. Cine are increderea a "7.4 milioane" de manipulati latrinari? Asta ii da dreptul sa "serbeze" orice integrare ii trece ui prin minete!. Pradon, prin cap - cu "mintea" NU SUNT CHIAR ATIT DE SIGUR...

31 martie 2014 21:50

hihihi fii-ta, apropo de scoala admiratorilor academician doctor injinerului, care credea ca Ilici sau infractorul nascase s-au dus cu bucurie in NATO si ca Base nu era nascut pe atunci...

31 martie 2014 17:22

marcusfurius Cuza e mort de mult domnu pres. Dar ma rog nici tu nici fiita n-ati prea dat pe la scoala

31 martie 2014 15:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.