Au trecut 10 ani de la aderarea României la NATO, motiv pentru care astăzi are loc o şedinţă solemnă în Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta vor ţine discursuri în plenul comun, după ce ieri s-au atacat reciproc pe acest subiect.

Victor Ponta a lipsit ieri de la ceremonia organizată la Cotroceni, pe motiv că Băsescu nu are ce sărbători din moment ce nu a avut niciun merit la aderare, în urmă cu zece ani.


Comentarii

@nunu Siigur ca da. Faci parte din categoria de cretini care dau vina pe basila pentru orice. Sunteti categoria care ssi prin 2020 tot pe greaua mostenire si pe Basescu veti da vina. Puah, mi-e sila.

1 aprilie 2014 16:48

nunu Ghinionul Romaniei ,sau prostia celor care l-au votat ,ca a ajuns Basescu presedinte al Romaniei.Cel mai mare mincinos,hot, impostor si care a dus Romania cu 50 de ani in urma.Si-a pus toti hotii in functii ,toti incompetentii si prostii au ocupat functii in statul roman . Au furat si fondurile europene din care cauza ne-au fost blocate. Cine il sustine pe Basescu este ori ruda,ori cu dosare ,ori prost.

1 aprilie 2014 15:59

Noroc ca am intrat in NATO si UE inainte de atacul USL la statul de drept. Nu-i putem cere lui Gadea sau Badea sa-si iubeasca tara mai mult decat pe Voiculescu. NU-i putem cere lui Ponta sa-si iubeasca tara mai mult decat pe Iliescu si Nastase.

1 aprilie 2014 15:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.