Managerul „special” al lui Chelsea s-a declarat extrem de nemulţumit de prestaţia echipei sale împotriva celor de la Crystal Palace, de sâmbătă, scor 0-1. Acesta a spus că unii dintre jucătorii săi nu au personalitatea necesară pentru a câştiga cu echipele mici.

În urma eşecului de sâmbătă împotriva echipei clasate pe locul 17 la momentul respectiv, Crystal Palace, Jose Mourinho a ameninţat cu schimbări serioase la sfârşitul sezonului pentru gruparea de pe Stamford Bridge. “The Special One” a acuzat lipsa de personalitate a unora dintre jucătorii săi, fapt care îi împiedică să joace la capacitate maximă în meciurile cu echipele mai slab cotate: “Cred că este clar pentru toată lumea că Chelsea va trebui să aducă un nou atacant pentru sezonul următor. Sunt unii jucători care pot performa în fiecare meci şi alţii care nu o fac la fel de bine în meciurile mai puţin importante”. Acesta a mai declarat că jucătorii săi preferă genul de meciuri ca cel de miercuri de la Paris: “Elevii mei se simt mai bine împotriva adversarilor de genul lui PSG. Vor fi în habitatul lor natural în această partidă.”

Ce jucatori sunt vizati de schimbarile lui Mourinho

David Luiz: A avut o evoluţie “ştearsă” ca închizator în meciul de sâmbătă şi a fost înlocuit la pauză cu brazilianul Oscar. Acesta nu este unul dintre jucătorii preferaţi de Mourinho, iar Chelsea poate încasa o sumă importantă în cazul despărţirii de el.

Fernando Torres: Atacantul nu a mai înscris în Premier League din luna Ianuarie şi a fost una dintre marile dezamăgiri ale lui Chelsea în era Abramovici.
Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.