Andreea Marin si Stefan Banica au fost casatoriti sapte ani si au impreuna o minunatie de fetita, Violeta, in varsta de sase ani. Desi nu mai formeaza o familie, Andreea a ramas in relatii excelente cu fosta sa soacra si se vad ocazional.

In 2006, Andreea Marin si Stefan Banica au luat prin surprindere pe toata lumea, atunci cand si-au anuntat casatoria.

In decembrie 2007 a venit pe lume si singurul lor copil, Violeta, acum in varsta de sase ani. Mariajul nu a durat prea mult, iar la inceputul anului 2013, Andreea si Stefan si-au anuntat divortul, pe paginile lor de Facebook. Desi nu mai formeaza o familie, fiecare dintre ei traind acum o alta poveste de dragoste, cei doi fosti soti au pastrat o comunicare civilizata, de dragul copilului.

Andreea a ramas in relatii bune chiar si cu mama lui Stefan Banica, fosta sa soacra. Cele doua se vad destul de des, intrucat Andreea o duce mai mereu pe Violeta in vizita. Duminica aceasta sunt Floriile, asa ca atat Andreea cat si fiica sa isi serbeaza ziua onomastica. Mama lui Stefan Banica le-a pregatit amandurora cate o surpriza. “Ca in fiecare an, de Florii voi merge dimineata la biserica, apoi acasa. Pentru fiecare Violeta am pregatit cate o floare si-un cadou”, a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Sanda Liteanu, mama lui Stefan Banica Jr.

Sanda Liteanu nu este genul de mama care sa-si bage nasul in treburile lui Stefan Banica, asa ca a fost dintotdeauna extrem de discreta. Totusi, aflata la un concert al fiului sau, aceasta i-a recunoscut lui Maruta ca a cunoscut-o pe noua iubita a lui Stefan, solista Lavina Parva. “Lavinia este o fata foarte buna. Draguta, cuminte si cu bun simt”, a declarat femeia, la vremea respectiva.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.