Românii care nu au reuşit să plece în vacanţă la finalul anului trecut şi care sunt pasionaţi de sporturile de iarnă pot alege să se relaxeze la începutul lui 2012 mergând la schi într-una dintre staţiunile europene, cum ar fi Zermatt, Cortina D'Ampezzo sau St. Moritz.

gândul vă prezintă o selecţie a staţiunilor în care vă puteţi petrece începutul de an la schi, inclusiv tarifele de cazare, în perioada 14 ianuarie - 20 ianuarie, la hotelurile de 4 stele aflate în zonele respective.

Au fost selectate ofertele de cazare în camere duble, cu baie proprie şi, în unele cazuri şi cu balcon propriu, în regim de demipensiune (tarif pe persoană/noapte).

Principalele facilităţi cuprinse în costurile de cazare sunt uscător de păr, halat de baie, radio, telefon, TV, seif, minibar şi internet prin cablu şi wireless.

Top 10 staţiuni europene în care poţi să mergi la schi

1. Austria

Saalbach-Hinterglemm

Staţiunea Saalbach-Hinterglemm se află în districtul Zell am See aflat în landul austriac Salzburg. Aici există trei reţele de pârtii, numite Saalbach, Hinterglemm şi Leogang, care au în total circa 200 de kilometri.

Turiştii care vor să vină la schi în această staţiune pot să îşi petreacă vacanţa pe pârtii cu diferite grade de dificultate. Din totalul pârtiilor, 15 kilometri prezintă un grad de dificultate ridicat, 95 de kilometri au un grad de dificultate mediu şi 90 de kilometri pot fi folosiţi şi de către copii, având un grad de dificultate scăzut.

În staţiunea Saalbach-Hinterglemm turiştii se pot caza în hoteluri de 4 stele cu sume cuprinse între 63 şi 95 de euro pe persoană, pe noapte. Astfel, tariful mediu de cazare pentru un sejur de şase zile, în cazul persoanelor care vor să-şi înceapă anul într-una dintre cele mai populare staţiuni montane austriece, este de 400 de euro, pe persoană.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.