Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că Gigi Becali îl apreciază foarte mult pe Robert Vîlceanu (16), căruia i-a pus o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Antrenorul Stelei este foarte fericit că a reuşit să-l convingă pe fotbalist să semneze un nou contract.

"Ghinionul lui Vîlceanu a fost că imediat după debutul bun pe care l-a avut în Liga 1 a fost că a mers la un turneu al echipei naţionale U18, dar faptul că a semnat cu Steaua la 16 ani un nou contract, consider că e un lucru bun.

Nu cred că Gigi Becali ar fi insistat să-i pună o clauză de 50 milioane de euro în noul contract dacă nu avea încredere în el”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Dolce Sport.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

M. De ce nu angajeaza persoane capabile (au o logica elementara) sa scrie articole ? " i-a pus o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro" NU inseamna ca fotbalistul e de 50 de milioane de euro, ci doar ca o conditie imposibila de indeplinit de acesta, ca sa fie sigura ca nu o sa plece, a fost pusa in contract.

16 aprilie 2014 23:52

val Vilceanu? CINE e Vilceanu? Credeam ca l-au adus pe... Mesi! 50 de milioane de euro pe 50 de ani?

16 aprilie 2014 8:34

john Poate trebuie schimbat titlul . De fapt nu e vorba despre nimic. Poante gazetaresti, care ne otravesc timpul si linistea ! halal !

16 aprilie 2014 7:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.