Vrei sa-ti faci viata mai usoara alaturi de persoanele dificile? Te intrebi cum poti improspata relatia de cuplu sau de ce are nevoie mai intai de toate copilul tau? Doresti sa iesi din rutina zilnica si sa simti ca faci ceva si pentru tine? Un dram de curiozitate, o inductie hipnotica, o recadrare cognitiva ori o poveste vindecatoare te-ar putea repune pe calea cea buna - iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitati la cea de-a treia editie a Saptamanii PSI.

Afla de la psihoterapeuti si profesori universitari din sapte orase din tara tot ce voiai sa stii despre ce este si ce nu este psihoterapia: cat e sfatuire si cat e protocol; cat e stiinta si cat e credinta; cat e diagnostic pus la rece si cat e intelegere calda si umana.

Despre fericire si mostenirea psihica de peste generatii, despre anorexie si hipnoza, despre atacul de panica si iubirea pe internet, vei putea descoperi mai multe in perioada 22-27 aprilie, la Saptamana PSI, eveniment organizat de Editura Trei si gazduit de Librariile Carturesti in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Arad si Constanta.

Te asteapta 28 de psihologi, o reducere de 25% la cartile de psihologie de la Editura Trei (reducere valabila in toata saptamana si in intreaga retea a Carturestilor), precum si specialisti din orientari suprinzator de diverse: de la cognitiv-comportamentala si psihanaliza la pozitiva si experientiala, de la tranzactionala si rogersiana la ericksoniana si logoterapie.

Intrarea este libera. Va asteptam !

PROGRAM BRAŞOV - Librăria Cărtureşti

1. Denumirea evenimentului: Psihoterapia cogntiv - comportamentală azi.
Cărţi recomandate: Puterea integratoare a psihoterapiei cognitive; Emoţie şi adaptare.
Invitat: Bogdan Tudor Tulbure
Data : 22 aprilie (luni) - ora 18.002. Denumirea evenimentului:Fericirea în cuplu se construieşte în doi şi se trăieşte în prezent.
Cărţi recomandate: Cum să fim fericiţi în cuplu: intimitate, senzualitate şi sexualitate; Cum să fim fericiţi în cuplu: între fidelitate şi infidelitate; Dragoste sau dependenţă?
Invitat: Laura Elena Năstasă
Data : 23 februarie (marti) - ora 18.00

3. Denumirea evenimentului: Psihologia între ştiinţă şi mit.
Cărţi recomandate: O istorie a psihologiei moderne; 50 de mari mituri ale psihologiei populare.
Invitat: Mariela Pavalache-Ilie
Data : 24 aprilie (miercuri) - ora 18.004. Denumirea evenimentului: Stima de sine – Atunci când mintea şi inima îşi dau mâna.
Cărţi recomandate: Imperfecţi, liberi şi fericiţi; Cum să te iubeşti pe tine pentru a te înţelege mai bine cu ceilalţi; Cum să-ţi întăreşti încrederea in tine.
Invitat: Laura Teodora David
Data : 25 februarie (joi) - ora 18.00

5. Denumirea evenimentului: Personalităţi lânga care e complicat să trăieşti.
Cărţi recomandate: Psihopatul de alături; Cum să ne purtăm cu personalităţile dificile
Invitat: Marcela Rodica Luca
Data : 26 aprilie (vineri) - ora 18.00